29. juli 2013

Dag 21 - Lindesnes fyr



I dag er det søndag 28. Juli og det er siste innspurt på sykkelturen fra Nordkapp til Lindesnes. Det er litt skyet og perfekt temperatur å sykle i og i tillegg er vi heldige med vindretningen:-) Hjelperytter og følgebiler stiller i dag også og Glendrange på hjul triller avgårde fra Evje Park før ni. Vi svinger inn på Rv42 etter Hornes og etter et par mil og et par passe bratte kneiker er vi ved fylkesgrensen mellom Aust -og Vest-Agder og nå er vi jo så godt som hjemme.
Vi suser forbi Sveindal og fortsetter litt til før vi tar av mot Vigeland og Lindesnes på Rv460 gjennom Audnedalen. Det er god flyt i laget og det går lett nedover. Støtteapparatet sørger for korte stopp og litt mat med jevne mellomrom.
Litt mørke skyer har sett faretruende ut i formiddag, men først et stykke etter Vigeland må vi på med regnjakka. Det er ikke akkurat flatt ut til fyret, men nå går det nesten av seg selv for nå er vi straks i mål.
Vi triller inn mot fyret litt over tre veldig glade og fornøyd med å ha syklet hele Norge på langs.
På Lindesnes blir vi mottatt av støtteapparatet, mamma og Marit, Siv, Pål og lillesøster Eline med Tore, Enma, Ida og Lasse.
Lasse deler ut diplom til onklene sine:-)
Eline har forberedt målfest og stiller med sjampis, høye smørbrød, kake, salt og søt godis og cola til sine syklende brødre. Som bestilt dukker solen opp igjen. Tusen takk til Eline for en strålende målfest:-)
En stor takk til alle som har fulgt oss på turen -det er hyggelig og det hjelper på motivasjonen.
Tusen takk til Marit og mamma som har vært støtteapparat og Kjetil som har vært hjelperytter de siste dagene mot Lindesnes.

Dagens distanse: 107 km
Høydemeter: 991 m

www.lindesnesfyr.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar